Asociatia Club Sportiv Sport and Friends

Asociatia Club Sportiv Sport and Friends

Acum suntem toti suporteri CSU Targoviste

Dată: 31 December 2015
Unii jucam la Sport&Friends, altii la Steaua, Evo, 4Fun, Phoenix si acestea sunt doar cateva dintre numele care ne alimenteaza pasiunea si competitivi
[ Show more ]

5

Galantomi:

28

Donații:

2,400 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Unii jucam la Sport&Friends, altii la Steaua, Evo, 4Fun, Phoenix si acestea sunt doar cateva dintre numele care ne alimenteaza pasiunea si competitivitatea.

In aceste clipe, insa, avem responsabilitatea de a ne aduna sub un alt nume, unul care a suferit o lovitura puternica si o pierdere pe masura: Club Sportiv Universitar Targoviste!

Pe unii dintre jucatorii implicati in accidentul crunt de duminica, 15 noiembrie, de pe E85, ii cunosteati personal, cu altii doar impartaseati aceeasi pasiune - handbalul sau sportul in general. Acum este momentul sa le aratam ca fair play-ul si solidaritatea trec mai departe de limita arenei sportive si unesc oameni.

Daca ati ajuns pana aici, stiti ce aveti de facut.

___________

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi. 

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge

Vă așteptam cu campaniile voastre de fundriaing care sa pastreze principul fundrisingului voluntar individual și noi abia așteptam să le implementam pe Galantom. 

Binele invinge!